Periyodik muayene Periyodik kontrol nasıl yaptırılır? İş yerlerinde periyodik kontrol yapılması son derece önemli bir unsurdur. Bu unsur, ileride karşılaşılabilecek olan problemlerin önceden önüne geçilmesine büyük ölçüde yardımcı olur. Periyodik kontrol ve periyodik muayene işlemlerinden faydalanılmayan alanlarda iş kazalarının meydana gelme ihtimali genel olarak daha yüksektir.

Periyodik Kontrol Periyodik Muayene Nasıl Yaptırılır?

Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği kanununca periyodik kontrol yaptırılması zorunludur. Ancak bu zorunluluğun yanı sıra bu kontrollerin gerekliliği için yaptırılması tavsiye edilmektedir. Çalışma alanlarının verimliliği, oluşabilecek kazaların önüne geçilebilmesi, iş alanlarındaki makinelerinin ömrünün uzunluğu vb tüm konulara bu kontroller katkı sağlar.

Periyodik muayene ve periyodik kontrol yaptırma konusunda iletişime geçilebilecek en iyi kuruluşlardan bir tanesi kecetestmuayene.com olarak bilinmektedir. Sizler de bu siteye giriş yaparak ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilir, kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Tags

Comments are closed