IQOS heets nasıl kullanılır? iQOS, bir tutucu ve Isı Çubuğu adı verilen bir tütün çubuğundan oluşur. Normal bir dumanın yarısı uzunluğundaki Isı Çubuğu, tutucunun içindeki bir bıçak tarafından ısıtılır. Nefes almaya yetecek kadar ısınmak 20 saniye sürer. Sigara içmenin başlıca tahriş edici maddelerinden biri olan uçucu kimyasalların olmaması, sigarayı daha da pürüzsüz hale getirir.

IQOS Heets Nasıl Kullanılır?

IQOS Heets’i kullanmak için, bunları bölmeye yerleştirmeniz ve ardından yeşil bir LED ışığı yanıp sönene kadar düğmeye beş saniye boyunca basmanız gerekir. Cihazı maksimum sıcaklığa ısıtmak 20 saniye kadar sürebilir. Isıtma elemanı daha sonra, yanıcı bir sigarayı içmek için gereken süreye benzer şekilde ayarlanan altı dakikaya yakın bir süre boyunca aktif kalır. Beş dakikaya yakın bir süre sigara içtiğinizde, cihazın kısa bir süre sonra kapanacağını ve yeni bir Heets ‘e ihtiyacınız olduğunu göstermek için LED ışığı turuncuya döner.

Cihaz, yanıcı bir sigaranın kullanım süresini tam olarak taklit edecek şekilde yapılmıştır. Ayrıca cihazı dilediğiniz gibi kapatabilirsiniz, ikinci kez size hizmet etmesi için yeni bir sac kullanmanız ve tutucuyu şarj cihazına takmanız yeterlidir. Şarj cebinde, bunları açıp kapatmak için kullanabileceğiniz kendi güç düğmeleri de bulunur. Cep şarj cihazını, genellikle pakette bulunan bir USB kablosu kullanarak da şarj edebilirsiniz.

IQOS Heets’in Performansı

IQOS Heets, özellikle yanıcı sigara veya vape içmeye alışmış kişiler için farklı türde bir üründür. Tüm ünitenin kurulumu basit ve kullanımı çok kolaydır. Hava akışı ayarı veya watt kontrolü yoktur ve yalnızca Heets’i değiştirebilirsiniz.

Bu cihaz herhangi bir miktarda duman vermez, bu nedenle bir duman severseniz, bu cihaz sizi hiç tatmin etmeyecektir. Bununla birlikte cihaz, geleneksel sigaraların performansını taklit ettiğinden, ancak dumansız olduğundan, lezzet verme konusunda iyi bir üne sahiptir.

Pmiqos.com sitesinde IQOS 2.4 Plus, IQOS Iluma Prime ve iqos 3 Duogibi ürünler satılmaktadır. Pmiqos.com web sitesine girerek bu ürünleri satın alabilirsiniz.

Tags

Comments are closed