Koli karton kutu satış sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Sipariş için öncelikle iletişim adresleri üzerinden irtibata geçmeniz esastır. Baskısız koli veya diğer seçenekleri ve özel siparişlerinizi irtibat aşamasında belirtmeniz gerekmektedir. Firma bir sipariş oluşturulmasında en az 300 baskısız koli siparişi alabilmektedir.

Bunun altındaki siparişlere ise karşılık verememektedir. Seri bir şekilde 3 vardiya olarak üretim esası bulunmaktadır. 7/24 saat üretim mutlaktır. Sipariş verilme aşamasından sonra 3 iş günü içinde siparişleriniz teslim edilecektir. Firma oldukça düşük fiyatlardan kaliteli hizmetler sunmaktadır. Siparişlerinizi mukavva, oluklu kartonlar veya kraft kartonlardan oluşturma şansınız bulunmaktadır.

Koli Karton Kutu Satış Sitesi

Koli karton kutu satış sitesi olarak unipak.com.tr faaliyetlerini sürdürüyor. Baskısız koli üretimlerinde firma oldukça makul fiyatlardan üretim sağlamaktadır. Hızlı sipariş verebilmek için mutlaka uygun iletişim kanallarından iletişime geçmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Firmanın üretmiş olduğu içeriklere bakabilmek için İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz. Buradaki görsellerden ne kadar özenli çalışmalar ile baskısız koli imalatı yapıldığını gözlemleyebilirsiniz. 

Paketleme ve Kargo İmkanları 

Firma ürünlerin paketlenmesinde de oldukça hassas davranmaktadır. Büyük boyutlardaki baskısız koli siparişlerin kargo yapılmasında 5 li gruplar halinde paketleme yapılırken daha küçük boyutlardaki baskısız koli imkanlarında ise 15 ve 20 gibi seçeneklerde sizlere kargo ile gönderim sağlanıyor olacaktır. Baskısız koli üretimlerinde istediğiniz renk seçeneklerinde bulunabilirsiniz. Kargolar oluşturulup verildikten sonra 3 iş günü içerisinde belirtmiş olduğunuz adrese iletilecektir. Firma tüm siparişlerinizi ücretsiz kargo seçeneği ile sizlere sunmaktadır. Koli ve karton kutu ihtiyaçlarınızı unipak.com.tr aracılığıyla hemen giderebilirsiniz.

Tags

Comments are closed