Tır kantarı satış firması arıyorsanız hoş geldiniz. Araçlar için satışa sunulan tartım ürünleri nelerdir? Bilindiği üzere yollarda daha güvenli bir yolculuk için araç tartım ürünlerinin oldukça . Bu ürünlerle araçlara fazla yükleme yapılmasının önüne geçilir. Örnek vermek gerekirse bir kamyon kantarı aracılığıyla tartım gerçekleşir. Gerekli hesaplamaların ardından kamyona gereğinden fazla yük yüklenmişse buna uygun olarak hareket edilir. Daha denetimli bir yolculuk gerçekleşir.

Tır Kantarı Satış Firması

Tır kantarları, günümüzde en çok tercih edilen tartım ürünleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, taşıt kantarı aks kantarı gibi ürünlere de talepler oldukça fazla. Satışa sunulmuş olan ürünler, tonajlarına göre farklılık gösterir. Belirtmek gerekirse tır kantarları 60 tonluk kantar, 80 tonluk kantar olmak üzere ikiye ayrılır. 10 tonluk, 30 tonluk kantar çeşitleriyse kamyon kantarı olarak adlandırılmaktadır. Ürünlere yönelik daha detaylı bilgiler için tır kantarı satış firması olan weilo.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Tır Kantarı Fiyatları Ne Kadar?

Tır kantarlarının fiyatları kantarın ölçüm kapasitesine, özelliklerine göre belirleniyor. 60 tonluk kantar fiyatlarıyla, 80 tonluk kantar fiyatları arasında farklılıklar bulunuyor. Bu sebepten dolayı fiyat teklifi almanız daha iyi olacaktır. Teklif alabilmek için hemen tır kantarı satış firması weilo.com.tr web sitesine giriş yapabilirsiniz. Weilo, tır kantarı konusunda ihtiyaçlarınızı giderecektir.

Tags

Comments are closed