İzmir Fatura Ödeme Merkezi

İzmir fatura ödeme merkezi bayiliği almak isteyen işletme sahipleri için ücretsiz bayilik fırsatı ile lisanslı bir ödeme kuruluşundan faydalanmak mümkün.

İzmir Fatura Ödeme Merkezi

Yetkili fatura ödeme noktası olmak geçmişte çok zor ve riskliydi ancak 6493 sayılı kanunun hayatımıza girişinin ardından artık bu çokta zor bir tercih değil. Kanun kapsamında lisans almış olan ödeme kuruluşları düzenli olarak merkez bankası tarafından denetleniyor ve bu kuruluşlar bir banka ile anlaşarak o banka ile tam entegrasyon şeklinde uygulanmış bir api vasıtası ile fatura tahsilatı yapıyor. Dolayısı ile fatura ödemeleriniz siz ödeme talimatını verdikten saniyeler sonra otomatik olarak ödeniyor ve makbuzunu müşterinize ilettiğinizde tahsilatı gerçekleştirilmiş oluyor.

İster ücretli bayilik veren kuruluşlar olsun ister ücretsiz bayilik veren kuruluşlar olsun tamamı bu şekilde çalışmakla yükümlü ve alt yapılarını da devlet eli ile bu şekilde revize ettiler ama siz yine de ücretsiz bayilik veren ödeme kuruluşlarını tercih edin tabi 😀

İzmir’in çeşitli ilçelerinde yaşamış birisi olarak şunu söyleyebilirim. İzmir de fatura ödeme merkezi açacaksanız eğer kırsalda bir işletme tercih edin derim çünkü bu sektör bazı ilçelerde olmuyor. Mesela buca ilçemiz de gayet uygun. Neden olmuyor sorusunun cevabı için bir şey söylemem gerekirse eğer bazı lokasyonlar da dijital ürünlerin kullanımı ve yatkınlığı daha fazla oluyor ve onlar fiziki fatura ödeme merkezi bayiliklerinin işletmelerine gitmek yerine dijital ortamda ce telefonundan tabletinden bu işi halledebiliyor. Bu kapsamda tercihleri kırsal diye tabir ettiğimiz noktalardan tercih edersek eğer fiziki noktalara rağbet oralarda biraz daha fazla olduğu için istediğimiz fatura ödeme adedine ulaşacağız ve bu adetler işletmeniz için ciddi gelir kaynağı olacak.

Bir ayrı noktada sadece fatura ödeme merkezi işi yapanlar için ve eleştiri diyebiliriz aslında. Sadece fatura ödeyerek bir işletmenin karlılığı risk altında değil mi? Yani söylemek istediğim tam olarak şu. Ben bir market açarım veya cep telefonu dükkanı veya x bir işletme o kategoriye ek olarak işletmenin içinde fatura ödeme merkezi sistemini kurarım. Yani fatura ödeme bir ek gelir kaynağı olarak işletmenizi destekler ve sadece bu iş için kira bedeli ödememiş olursunuz.

Tabi ki bu bir tavsiye sonuç olarak izmir de bir yer açtığınızda değerlendirmeniz için yazılan tavsiyeler. Her yeni girişimciyi allah muvaffak etsin inşallah.

Ücretsiz fatura ödeme merkezi bayiliği veren firma arayışında olanlar için bir tavsiye olarak bu linki değerlendirebilirsiniz. https://www.faturaodememerkezi.com/izmir-fatura-odeme-merkezi.html

Tags

Comments are closed