Pubg lite indirme sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Pubg, en çok bilinen ve en çok tercih edilen oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. Pubg mobile tutkunları, ayrı bir zevke sahip olan Pubg lite oyunu aracılığıyla oyun deneyimini daha gerçekçi seviyelere ulaştırmak isteyebiliyor.

Mobil platformlarda ekran daha küçük olduğu ve kontroller sadece dokunmatik ekran aracılığıyla gerçekleştiği için oyuncular kendilerini biraz daha sınırlayabilmektedir. Ancak bilgisayar aracılığıyla oynanan Pubg, çoğu oyuncuya daha güzel gelebiliyor.

Pubg Lite İndirme Sitesi

Pubg lite, Pubg lite indirme sitesi yani dostindir.biz aracılığıyla kolay bir şekilde indirilebilir. Sitede ayrıca çok sayıda farklı kategoride bulunmaktadır. Windows, Android, Ios, online, oyun kategorileri bu kategorilerden birkaç tanesidir.

Pubg lite minimum sistem gereksinimi 4gb ram, Intel core i3 işlemci, grafik işlemci minimum Intel hd graphics 4000 şeklindedir. Ülkemizde ücretsiz bir şekilde erişime açılmış olan Pubg lite oyununu sizler de çok kolay bir şekilde dostindir.biz web sitesi aracılığıyla indirebilirsiniz.

Tags

Comments are closed