Kurşun paravan firması arıyorsanız hoş geldiniz. Sanayi alanında bilinmesi bir diğer adıyla daha kolaydır. Mobil Radyasyon Bariyeri adıyla ifade edilir.  Adından da çağrışım yapılabileceği ve ayrıca kurşun kaplama gibi radyasyona karşı dayanıklılık sağlar.  Paravan şeklinde olma özelliliğinden hareketle taşınabilir bir durumu vardır. Kurşun Zırhlama gibi montaj durumu yoktur. Altlarında bulunan tekerlek sistemi ile kilitlenebilir özelliktedir böylelikle sabit kullanılabilir aynı zamanda da taşınabilir.

Kurşun Paravan Firması

Açık alanlarda gözlem yapabilmek için aynı zamanda da radyasyondan korunabilmek adına Kurşun Paravanlar tasarlanmıştır. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayisi, müşterilerinin beklentileri boyutlarda paravanlar üretebilmektedirler. Renk alternatifleri de mevcuttur tercihe göre renkte yapılabilir. Üzerindeki cam kurşunlu veya kurşunsuz olarak iki şekilde tasarlanabilir. Kullanıcı istediğinden yola çıkarak kabin olarak da kullanılabilir.

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayisi’nin her ürünü için geçerliliği olan CE ve ISO 9001:2015 Kalite Belgesine bu ürünleri için de geçerlidir. Yapımındaki kalınlığı müşterilerin belirleme imkanı da vardır. Kalınlık aralığı 1 mm – 8 mm arasında değişim göstermektedir. Saf kurşunun kalitesinden bahsetmek gerekirse paravan yapımında da %99.99 değerinde delinmemiş olan saf kurşun kullanılmıştır.

Kimi hastanelerde kullanıldığı alanlar geniş olmamakla birlikte, alandan tasarruf yapılmak istenmektedir. Bu noktada da radyoloji odalarının dışında gözlem odası yapılmaktansa taşınabilir paravanlar tercih edilmektedirler. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayisi arzu ettiğiniz tüm tercihlere göre sağlınızı koruyarak, hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Kurşun Cam gibi konular için de İstanbul kurşun ve metal sanayi ile iletişime geçilebilir. 

Tags

Comments are closed