Gta 6

GTA, en çok bilinen ve oyun sektöründe ne çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Yıllar önce, bilgisayar ile ilk tanışan kişilerin, Gta3, Gta4, Gta Vice City sürümlerini sıklıkla oynadığı bu oyun, Gta 5 ile de oyun severler tarafından son derece sevilen bir oyun olmayı başarmıştır. Gta5 ‘in Dünya genelinde sıklıkla oynanmasının ardından çoğu kişi Gta 6 ne zaman çıkacak? Sorusunu da merak eder olmuştur.

Gta6 Ne Zaman Çıkacak?

Google’da oyun sektörü ile akalı en çok aratılan sorulardan bir tanesi Gta 6 ne zaman çıkacak? Sorusudur. Bu soruya cevap arayan oyun sever sayısı gerçekten de çok fazladır. Ciddi anlamda yatırım yapılan oyunun grafiklerinin son derece iyi olacağı düşünülüyor. Bu da oyun severlerin şu soruya cevap aramasına sebebiyet verebiliyor. Acaba bilgisayarımın özellikleri Gta 6 için yeterli olacak mı?

Bilindiği üzere Gta3, Gta4, Gta5, Sand Andreas ve Vice City 2001-2013 yılları arasında çıkmıştı. Fakat 7 yıldan fazla süredir Gta6 çıkmadı. Bu konu ile ilgili daha kapsamlı bilgilere ulaşmak ister misiniz? O halde gtatr.com/gta-6-ne-zaman-cikacak-bilinenler-soylentiler-ve-gercekler/ sayfasını ziyaret ederek Gta6 oyunu ile ilgili olarak daha fazla ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Tags

Comments are closed