lazer kesim gaziantep

Gaziantep lazer kesim, Cnc lazer kesim konularında arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. İhtiyaca özel kesimler yapabilme yeteneğine sahip, lazer kesim makinesi ile 0.2mm ve 20mm aralığında kesim yapılabilmektedir. Bununla beraber cnc lazer kesim konusunda da 2000×6000 ebatları ile 4 ve 50mm kalınlık aralığında tüm sac ürünlerinin kesim işlemi yapılabilmektedir.

Gaziantep Lazer Kesim

Lazer kesim, adından da anlaşılabileceği üzere malzemeleri kesmek için kullanılan lazer kesme teknolojisinin genel adıdır. Bu uygulama, imalat sektörünün işini oldukça kolaylaştırmıştır. Bilgisayar kontrolü sayesinde istenilen şekilde kesim işlemi gerçekleşebilmektedir. Gaziantep lazer kesim olarak faaliyetlerini sürdüren dunyademircelik.com.tr, bu konuda tercih edilebilir.

Gaziantep Cnc Lazer Kesim

Cnc, Compuıter numeric control kelime dizesinin kısaltılmış halidir. Gaziantep Cnc lazer kesim aracılığıyla farklı çok sayıda malzemenin kesim işlemi yapılabilmektedir. Sac, paslanmaz çelik, alüminyum, pirinç, bakır, imalat çeliği gibi malzemelerin kesimi yapılabilir. Cnc lazer kesim makineleri son derece gelişmiş makinelerdir. Bu doğrultuda ihtiyaçlarınız en iyi şekilde giderilecektir.

Tags

Comments are closed