Havas ilimleri konusunda internet sitemizde bir çok makale vardır havas ilimleri konusunda detaylı bilgi edinmek için internet sitemizi ziyaret edebilir ya da youtube platformunda videolara bakabilirsiniz. Havas ilimlerinin kökeni çok eskidir günümüzde maalesef havas ilmi yapıyorum diyerek bir çok insan bilmeden büyü yapmaktadır halbuki rabbimiz büyüyü haram kılmıştır muska takmak peygamberimizce yasaklanmıştır. Sallallahu aleyhi ve sellem. Havas ilmi yapayım derken bir anda büyücü olabilirsiniz çünkü çoğu havas kitaplarında büyü öğretileri bulunmaktadır hemde bunu islami diye yapmaktadırlar. Biz kişileri aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla ilim vadisi isimli platformu kurduk. Bütün amacımız hüddamcıların, cincilerin, büyücülerin ve şeytanların tuzaklarını bozmak ve öncelikle Allahın rızasıdır.

Muskacıların büyücülerin ve cincilerin oyunu bozuluyor

Sizler için tevbei sayik ve şeytan haritalı ismi kitabı pdf haline getirdik ve sizlerin hizmetine sunduk. İsteyen indirip ordaki tevbeleri ve kısasları yaparak ruhsal olarak, manevi yönden rahatlayarak rabbine yönelebilir. Tövbenin kitabı olur mu demeyin bazen işlediğimiz günahları adaklarımızı unuturuz o nedenle tam bir tövbe yapmak gerekmektedir. Tevbei sayik kitabında nasuh tevbesi , ismi azam tövbesi ve bir çok tövbe yer almaktadır.

Bioenerji nedir ?

Bioenerji tamamen yurt dışı kaynaklı olup islami litaratürde hiçbir delili olmamakla beraber farklı yerlerden türeme olduğu için tarafımızca doğru bulunmamaktadır. Doğru olanı ise tevbe etmekten geçmektedir. Bizler günah işledikçe kalbimiz kararır, kimimiz bunalır kimimiz sıkılırız herkes hayatındaki yaşam amacını merak eder, İnsanların ve cinlerin yaratılış amacı ve gayesi Allaha kulluk etmektir. Rabbimiz Zâriyât Suresi 56. Ayetinde ben insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım buyurmaktadır. Bizler bu dünyaya Allaha kulluk etmeye geldik varoluş amacımız budur. Bizler ibadetlerimizi yerine getirmez ve farklı mecralara yönelirsek bu bizim için ahiretimiz açısından kötü olabilir. Kuran ve sünnetten ayrılmamamız gerekir.

Sayiklik nedir ?

Sayik kelime anlamı sevk eden demektir, tevbeye davet eden sevk eden anlamını taşımaktadır. Bu ilimde bayanlara verilen ad ise sayikedir. Sayikler bakım sonucunda sizleri sadece tevbeye davet eder. Tevbelerinizi doğrudan Allaha yaparsınız. Her ilimde oldu gibi sayiklerin arasında hatta sayik ünvanıyla gezinen bu ilmi suiistimal eden insanlar bulunmaktadır bunlara karşı uyanık olmak gerekir. İnternet sayfamızdaki seçtiğimiz sayikler ilim sahibi ve paraya zaafı olmayan kişilerden oluşmaktadır. İnternet sitemizde büyü bozma dualarıda bulunmaktadır. Kuranda büyü bozma duası, kolay büyü bozma, safran mürekkebi ile büyü bozma işlemleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Esenyurt büyü bozma, küçükçekmece büyü bozma, bağcılar büyü bozma, pendik büyü bozma, ümraniye büyü bozma, bahçelievler büyü bozma, sultangazi büyü bozma, bahşeli evler büyü bozma, üsküdar büyü bozma, maltepe büyü bozma, gaziosmanpaşa büyü bozma, kadıköy büyü bozma, kartal büyü bozma, başakşehir büyü bozma, esenler büyü bozma, avcılar büyü bozma, kağıthane büyü bozma, fatih büyü bozma, sancaktepe büyü bozma, ataşehir büyü bozma, eyüpsultan büyü bozma, beylikdüzü büyü bozma, sarıyer büyü bozma, ankara büyü bozma, mamak büyü bozma, izmir büyü bozma, bursa büyü bozma, antalya büyü bozma, adana büyü bozma, konya büyü bozma, şanlıurfa büyü bozma, gaziantep büyü bozma, kocaeli büyü bozma, mersin büyü bozma, diyarbakır büyü bozma, hatay büyü bozma, manisa büyü bozma, kayseri büyü bozma, samsun büyü bozma, balıkesir büyü bozma, kahramanmaraş büyü bozma, van büyü bozma, aydın büyü bozma, tekirdağ büyü bozma, denizli büyü bozma, sakarya büyü bozma, muğla büyü bozma, eskişehir büyü bozma, mardin büyü bozma, trabzon büyü bozma, malatya büyü bozma, erzurum büyü bozma, ordu büyü bozma, afyonkarahisar büyü bozma, sivas büyü bozma, adıyaman büyü bozma, tokat büyü bozma, batman büyü bozma, zonguldak büyü bozma, elazığ büyü bozma, kütahya büyü bozma, çanakkale büyü bozma, ağrı büyü bozma, çorum büyü bozma, şırnak büyü bozma, giresun büyü bozma,ısparta büyü bozma, yozgat büyü bozma, aksaray büyü bozma, edirne büyü bozma, muş büyü bozma, düzce büyü bozma, kastamonu büyü bozma, uşak büyü bozma, niğde büyü bozma, kırklareli büyü bozma, bitlis büyü bozma, rize büyü bozma, amasya büyü bozma, siirt büyü bozma, bolu büyü bozma, nevşehir büyü bozma, kars büyü bozma, kırıkkale büyü bozma, hakkari büyü bozma, bingöl büyü bozma, yalova büyü bozma,burdur büyü bozma, karaman büyü bozma, karabük büyü bozma, kırşehir büyü bozma, erzincan büyü bozma, bilecik büyü bozma, sinop büyü bozma, ığdır büyü bozma, tunceli büyü bozma, bayburt büyü bozma, ardahan büyü bozma, kilis büyü bozma, gümüşhane büyü bozma, artvin büyü bozma, çankırı büyü bozma, bartın büyü bozma

Tags

Comments are closed