Köşe koltuk takımı satış sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Mobilyadenizi.com.tr, en iyi köşe koltuk takımı satış siteleri arasında yer almakta. Son yılların en çok tercih edilen köşe koltuk takımları, oldukça zengin model yelpazesine sahiptir. Bunlar:

Küçük köşe takımı: bu model fazla yer kaplamadan köşede oturma konforunu sunar. Minderli yada düz olarak kullanıma sunulmuştur.

Yataklı takım: minderlerini kaldırarak yatak olarak kullanılabilen bu model en fazla tercih edilen üründür. Ahşap ayaklar ve iskelet üzerine giydirilen yeni nesil kumaşlarla tamamlanan köşe koltuk, evlerin ve ofislerin köşe bölmelerine zarafet katar.

Yataklı sandıklı model: ayak uzatarak uzun saatler dinlenmeyi deneyimleyebileceğiniz bu model, yatak ve sandık bölmeleri ile çok kullanışlıdır.

L tip köşe takımı: büyük salon ve mekanların köşe bölmesini kaplayarak, doygun ve estetik bir görünüm verir. Kullanışlı ve sağlam olması bu konforun uzun yıllar yaşanacağı anlamına gelir.

Kadife dokulu köşe takımları: kadife kumaşının ipeksi yumuşaklığı ile kaplanan bu takımında, oturmak çok rahat ve dinlendirici hale gelmiştir.

Yüksek ayak köşe takım: spor çizgiler ile tasarlanmış bu modelde, koltuk ve yatak konsepti bir arada sunulur. Bütün yenilikçi ve şık tasarımlar, mobilyadenizi.com.tr adresinde, incelenmeyi bekliyor. Ayrıca genç odası takımı, bebek yatağı, çalışma masası ürünleri de sitede yer almakta.

Tags

Comments are closed