Diş kliniklerinin tedavileri genellikle implant diş (dental implant Turkey), diş beyazlatma (teeth whitening Turkey), ortodonti, kanal tedavidir. Çocuklarda meydana gelen diş rahatsızlıkları genellikle genetik nedenlerle ve ağız bakımının ihmal edilmesi nedeniyle ortaya çıkıyor. Küçük yaşta diş eğrilikleri, çene gelişiminin yeterli olmayışı ve damak gelişiminin yetersizliği ortaya çıkıyor. Ağız ve diş gelişimi 20 yaşına kadar devam ediyor. Bu sebeple diş eğriliği ve benzeri sorunların tedavisinde küçük yaşta devam edilmesi gerekiyor.

Diş Kliniği Tedavileri Nelerdir?

Diş beyazlatma, implant gibi farklı tedavilerden yararlanabilirsiniz. Diş teli tedavimizde klasik diş teli tedavisinin yanı sıra şeffaf diş teli ve güncel yöntemler tercih ediliyor. Hastanın genel yapısına uygun şekilde özel tedavi yöntemi uyguluyoruz. Yapılan tahlil, tetkik ve röntgen çekimi işlemi sonrasında en uygun diş kliniği tedavi yöntemi uygulanıyor.

Dişler çekildiği zaman yerine konulmuyor ve bu nedenle hasta yemek yeme konusunda rahatsızlık yaşıyor. Ayrıca estetik anlamda da sorun yaşanıyor. Çekilen dişler için günümüzün en popüler yöntemi implant yöntemidir. Bu yöntemde öncelikle ağız yapısı inceleniyor ve 3d ağız filmi çekiliyor. Bu film üzerinden inceleme yapılıyor ve diş kliniği tedavi programı oluşturuluyor.

Çeneye montajlanan protezin uyum süreci yaklaşık 3-6 ay devam ediyor. Bu süre zarfında ağızda iltihaplanma ve benzeri durum meydana gelirse bu durumda bu iltihap için hap tedavisi uygulanıyor. İltihabın kaldırılmasının ardından tedaviye devam ediliyor. Çeneye uyum sağlayan implant diş yuvası artık kullanıma hazır hale geliyor. Diş hekimlerimiz implant dişi bu yuvaya yivliyor ve implant dişi kullanıma sunuyor.

https://www.yamandent.com/dental-implant-turkey/

Tags

Comments are closed