Malta dil okulları İngilizce konusunda dil eğitimi veren ve bir üne sahip olan her yıl daha fazla sayıda yurt dışından öğrenci alan bir kurum olmuştur. Bu okullar sayesinde öğrenciler bir taraftan İngilizce diline hakim olarak pratik yapacak diğer yandan ise doğal güzellikleri olan Malta’nın tadını çıkartmaya başlayacaktır.

Eşsiz doğası ve iklimi sayesinde sahilleri aynı zamanda tarihi dokusuyla insanları kendine çeken Malta İngilizce konuşulan çok küçük bir adadır. Uzun yıllar İngiliz himayesinde kaldığından dolayı hem kültürel hem de yaşam tarzı olarak İngiliz tarzının izlerini taşır. Bu yüzden Malta’da İngiliz aksamı da çok fazla yaygındır. Yılın neredeyse büyük bir bölümü yaz sezonunu yaşayan Malta’da uluslararası bir ortam oluşturduğundan dolayı bu okullar tercih edilmektedir.

Malta Dil Okulu Fiyatları

Malta dil okulu fiyatları uluslararası bir akreditasyon programına göre hareket etmektedir. İngiliz sistemi ile eğitim vermekte olan adada eğitmen kadrosu da İngiliz asıllıdır. Diğer ülkelere göre Malta denetim fiyatları daha uygundur. Malta dil okulu konusunda lemon Academy tercih edilebilir.

Bu eğitim genel olarak bir paket şeklinde düşünüldüğünden dolayı hem eğitim alınabilir hem de konaklama giderleri de karşılanmaktadır. Ayrıca Malta’da eğitim ve yaşam giderleri daha düşük olduğundan dolayı diğer ülkelerde İngilizce öğrenmeye oranla bütçe olarak daha uygundur. Fiyatlar konusunda da ayrıntılı bilgi almak için lemon academy sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dönem dönem yapılan kampanyalar hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Tags

Comments are closed