Kartlı geçiş sistemleri satışı yapan firma arıyorsanız eğer doğru yere hoş geldiniz. Farklı alanlarda kullanım için bu sistemlerin önemi büyük.  Bir erişim kontrol sistemi, bir mülke, binaya veya odaya kapı veya diğer giriş noktalarının erişimini izleyerek ve yetkili kişilerle kısıtlayarak insanlarınızı, mülkünüzü ve varlıklarınızı korumanın ilk adımıdır.

Yemekhanelerde, okullarda, yurtlarda, pek çok yerde kartlı geçiş sistemleri kullanılabilir. Giriş güvenlik sistemi ile bir binaya veya odaya kimin girdiğini, ne zaman girdiğini ve hangi kapıyı kullandığını tam olarak bilirsiniz. Erişim sistemleri, çalışanlarınızın nerede olduğunu takip etmenize ve kısıtlı alanlara erişim girişimleri gibi şüpheli faaliyetler hakkında raporlar almanıza olanak tanıyan analizleri içerir.

Kartlı Geçiş Sistemleri Nasıl Alınır?

Kartlı geçiş sistemleri alabilmek için çözüm arge tercih edilebilir. Anahtar kart, anahtarlık, biyometrik (parmak izi, retina taraması vb.) veya PIN tabanlı geçiş kontrol sistemleri size kapıları kilitleme ve açma olanağı sağlar. Birçok kuruluş, kısıtlı alanlara erişimi izlemek ve yetkilendirmek için çalışan rozetleri için teknoloji kartları kullanır.

Ücretsiz bir güvenlik değerlendirmesi için Çözüm Arge iletişime geçin. Çözüm Arge, ticari erişim kontrol projenizi baştan sona halletmek için ülke çapında yerleşik deneyimli yerel danışmanlara ve eğitimli servis teknisyenlerine sahiptir. Kartlı geçiş sistemleri için hemen https://www.cozumarge.com.tr/kartli-gecis-sistemleri/ linkine tıklayarak iletişime geçin.

Tags

Comments are closed