Dubai dil okuluna başvuru nasıl yapılır? Dubai, Arap Yarımadası’nda yer alan Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) oluşturan yedi emirliğinden biridir. Yedi emirlik içinde en kalabalık emirlik olma özelliğine sahip olan Dubai, dil olarak özellikle İngilizceyi öğrenmek isteyenlerin tercih etmesi gereken yerlerden biridir.

İngilizce öğrenmek isteyen biri tarafından Dubai dil okulları neden tercih edilmelidir, Dubai’de dil eğitimi almanın ne gibi avantajları vardır sorularına yanıt olarak birçok etmenden bahsedilebilir. Öncelikle Dubai, 1968’lere kadar İngiltere’nin himayesinde olması sebebiyle halkın yaklaşık olarak %85’inin İngilizce konuştuğu bilinmektedir.

Dubai Dil Okuluna Başvuru Nasıl Yapılır?

Detaylar lemon Academy web sitesinde yer almaktadır. Dubai dil okulu fiyatları dönemden döneme değişkenlik gösterebilir. Ayrıca ülke nüfusunun yalnızca %17’sini yerel halk oluşturmakta, geri kalan yüzdelik dilimi ise kariyer, iş, dil gelişimi vb. sebeplerle yoğun göç aldığı ülkelerin vatandaşları oluşturmaktadır.

Bu yönü sebebiyle Dubai’ye dil eğitimi için giden biri yalnızca İngilizceyi öğrenmekle kalmamakla birlikte İngilizcenin farklı aksanlarla kullanımına da şahit olmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Dubai’de dil öğreniminin avantajları arasında Türkiye’ye yakın olması ve farklı bütçelere hitap eden maliyetlere sahip olması sayılabilir.

Tags

Comments are closed