Samsun klima servisi randevu için hoş geldiniz. Samsun baymak servisi, Samsun Demirdöküm servisi, Samsun buderus servisi gibi tüm konularda hizmet alabilirsiniz. Randevu tarihinde ekibimiz adrese gelmeden önce telefon açıyor ve müşterinin evde olup olmadığını kontrol ediyor. Müşterimizin son anda bir işinin çıkması durumunda yeni bir tarihe randevu açılıyor. Ekibimiz kısa sürede adrese gelerek klima servisi tamir işlemine başlıyor.

Samsun kli

Samsun Klima Servisi Randevu

Samsunservismerkezi.com aracılığıyla randevu alabilirsiniz. Samsun baymak servisi, Demirdöküm servisi, buderus servisi ve diğer servis hizmetleri sizleri bekliyor. Klima bakımından ilk aşamada polen temizliği ve toz temizliği yapılıyor. Klimanın gazı kontrol ediliyor ve motor sistemi analiz ediliyor. Klimalarda filtre temizliği de önemlidir. Ön kısımda havayı çeken bölümde bulunan filtre, havadaki toz zerreleri nedeniyle tıkanabilir. Klima servisi ekibimiz bu bölümü temizleyerek klimanı daha rahat çalışmasını sağlıyor.

Fan sıkışması klimalarda en çok karşılaşılan sorunlardan biridir. Havadaki tozlar fanı sıkıştırabilir ve fanın çalışmasını engelleyebilir. Bu durumda fan temizliğinin yapılması gerekir. Deneyimli elemanlarımız kısa süre zarfında temizlik işlemini ve kontrol işlemini gerçekleştiriyor ve klimayı çalışır vaziyette teslim ediyor. Klima servisi sayesinde cihazınız daha uzun ömürlü olacaktır.

Tags

Comments are closed