Karın germe ameliyatı kliniği Flora Klinik, Türkiye’nin en zengin estetik merkezlerinden biridir. Plastik cerrahi ve saç ekimi operasyonları sunuyor. Flora Klinik en rekabetçi fiyatlarla en kaliteli hizmeti sunmaktır. Güvenilir sağlık personeli, en gelişmiş hastane ekipmanları ve en son teknolojiler sayesinde, tüm hastalar için mümkün olan en iyi sonuçları ve tam memnuniyeti garanti etmektedir.

Flora Klinik ekibi, dünyanın her yerinden özenle seçilmiş uzmanlardır ve her biri, istisnai standartları ile deneyimli doktorlar tarafından eğitilmiştir. Flora Klinik aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Kliniği

Karın germe ameliyatı kliniği için floraklinik.com a giriş yapabilirsiniz. Abdominoplasti olarak da bilinen karın germe, karın görünümünü ve şeklini iyileştirmek için yapılan kozmetik cerrahi işlemidir. Karın germe işlemleri sırasında karın bölgesindeki fazla deri ve yağlar alınır. Karın bölgesindeki bağ dokusu genellikle dikişlerle de sıkılaştırılır.

Dermapen

Mikro iğneleme, kolajen üretimini uyararak kolajen üretimini artıran, dokuyu iyileştiren, ince çizgileri ve yara izlerini azaltan etkili, ameliyatsız bir tedavidir. Dermapen için floraklinik.com sizleri bekliyor.

Q Switch Lazer

Yüzdeki pigmentasyon ve güneş hasarını tedavi etmek için Q-Switch lazerleri kullanılmaktadır. Dövme silme için farklı dalga boylarına sahip bu çok yönlü lazer de kullanabilmektedir.

Göz Kapağı Düşüklüğü

Göz kapağı düşüklüğü, üst göz kapağının aşırı sarkmasıdır. Üst göz kapağının kenarı olması gerekenden daha aşağıda olabilmektedir veya üst göz kapağında deri fazlalığı olabilir. Göz kapağı düşüklüğü genellikle her iki durumun bir kombinasyonudur. Soruna pitoz da denir.

Flora Klinik bu tarz sorunları olan kişilere yardımcı olmaktadır. Klinik hakkında daha fazla bilgi için Floraklinik.com sitesine göz atabilirsiniz.

Tags

Comments are closed