Youtube oyun kanalı arıyorsanız hoş geldiniz. En çok oynanan oyunlardan bir tanesi LOL ‘dur. Bilindiği üzere LOL oyunu sihirdar vadisi olarak bilinen bir dijital mekân üzerinde oynanır. Tasarımı oldukça dikkat çekici, kişilerin yeteneklerini gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Herkesle aynı harita üzerinden yararlanılır ve 5 vs 5 şeklinde sıra ile oyun oynanır.

Oyunculara sıra geldikçe kendi hamlelerini gösterir ve bireyler kendi yeteneklerini stres atarak gösterebilir.  10 kişi ile birlikte grup oluşturularak oyun oynanır.  Aynı zamanda bireylere farklı yetenek ve görevler verilir. Bu yetenekler ile birlikte kişiler şampiyon olmak için çalışır. Rakiplerin mekanlarını, üstlerini elde edilirse oyun kazanılır. Aslında bir savaş ve strateji oyunu olan LOL oyunu 2020 yılında en çok sevilen çevrimiçi oyunlar arasında yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ayq_Nc7geW4

Youtube Oyun Kanalı

Eğer sizler de LOL oyununa meraklıysanız, Youtube oyun kanalı olan Uhey Youtube kanalını tercih edebilirsiniz. LOL oyunu çok uzun sürecekmiş gibi görünebilir. Ancak oyunun süresi 30 dakikadır. Özellikle bireyler çok fazla zaman kaybetmeden stres atmak istiyorsa ve keyifli tasarımda görevler almak isterse League of Legends oyununu tercih edebilir. 

https://www.youtube.com/watch?v=9PRJZovzPD0

Youtube oyun kanalı Uhey Youtube ‘da belirli aralıklarla yeni videolar paylaşılır.

https://youtube.com/channel/UC-r2H20z1DzE0Q8a9GTnpvQ

Tags

Comments are closed