Metaverse veri deposunda reklam vermek için girişimde bulunanlar olmaktadır. Şayet metaverse hakkında net bilginiz yoksa öncelikle metaverse nedir? Sayfasına göz atabilirsiniz. Sayfada ayrıca metaverse arsa nasıl satın alınır detayları da bulunmaktadır. Sayfasına göz atabilirsiniz. Reklamverenler ve markalar, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, meta veri deposunda kullanılmayan önemli potansiyeli tanımlar. Bu sanal dünyalarda insanlar sosyal medyada olduğu gibi belirli içeriklerle hedef alınabilmektedir. Metaverse’lerde, reklamlar, sürükleyici deneyimlere ve kampanyalara ev sahipliği yapan markalarla geliştirilebilir.

Bununla birlikte, bu alanın karlı olma potansiyeli kesin olmaktan uzaktır.

Second Life’da, markaların başlangıçta nasıl sanal gerçekliğe akın ettiğini ve mağaza vitrinlerini satın almak için çok para harcadıklarını hatırlamakta fayda var. Ancak, yaya trafiğinin olmamasıyla (çoğu insan bir ziyaretten sonra asla geri dönmedi ), reklamlar anlamsız hale geldi ve reklamverenler dükkanı doldurdu.

Coca-Cola’dan Gucci’ye kadar pek  çok marka ayaklarını metaverse’e daldırdı. Bununla birlikte, bu kampanyaların, sanal dünyadaki herhangi bir varlığa inanmak yerine, kendilerini çağın ilerisinde olarak sunmak ve yeni sınırlara girmek isteyen markalarla, kaçırma korkusuyla daha fazla ilgisi olup olmadığını sorgulamak ilginçtir. maruz kalmalarını anlamlı bir şekilde artırın.

VR ile ilgili sürükleyici deneyimler, uzun süredir reklamcılıkta bir sonraki sınır olarak lanse ediliyor. VR’nin ana akımda hiçbir zaman tam olarak yükselmediği gerçeği göz önüne alındığında, çoğu kişi teknoloji için yüksek fiyatlar ödemek istemediğinden, metaverse’nin aniden bir değişime yol açabileceği fikri şüphelidir.

Geçen yılın verilerine göre Amerikalıların dörtte birinden azı (#) bir VR başlığı denedi. Bunların üçte birinden daha azı (1) bir kulaklığa sahip. Genel olarak, Morning Brew tarafından röportaj yapılan Amerikalıların yalnızca %10’u teknolojiden çok, %18’i ise biraz heyecanlıydı.

Nftanaliz.com ‘da NFT koleksiyonu nasıl oluşturulur? Gibi çokça bilgi de yer almakta.

Tags

Comments are closed