İmplant diş mi yoksa köprü diş mi? Günümüzde diş eksikliği yaşayan çok sayıda kişi bu soruya bir cevap arıyor. Gelin avantajları ve dezavantajları birlikte inceleyelim. Günümüzde implant tedavisi çok sık bir şekilde tercih ediliyor. Yapay bir diş kökü içerisine yerleştirilen diş oldukça sağlam bir şekilde kişi tarafından uzun yıllar boyunca kullanılıyor.

İmplant Diş mi Yoksa Köprü Diş Mi?

Köprü diş uygulamasında diş eksikliğinin yaşandığı bölgede yer alan sağlam dişler inceltilerek – kesme işlemi yapılarak bir köprü oluşturuluyor. Köprü dişlerde çürüme meydana gelebiliyor ve o bölgenin yenilenmesi – temizlenmesi gerekebiliyor. İmplantta ise bu tür bir risk bulunmuyor. Bunun yanı sıra köprü diş uygulamalarında diş eti hastalıklarına daha sık yakalanmak mümkün olabiliyor.

İmplant uygulamasının köprü diş uygulamasına göre genel olarak daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliriz. Eğer implant tedavisi görmek istiyorsanız bu konuda implant.net.tr adresini ziyaret edebilirsiniz… 2022 implant fiyatları açısından kendilerinin uygun olduğunu söyleyebiliriz. İmplant diş mi yoksa köprü diş mi? Sorusuna sizler için en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık.

Tags

Comments are closed