Dekorasyon nasıl olmalı? Yardım almadan dekorasyon yapmak istiyorsanız sizi mutlu edecek şeyin ne olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Çünkü gününüzün büyük bir kısmını orada geçireceksiniz. Bu yüzden yapmanız gereken şey hangi renklerin sizin ruhunuza iyi geldiğini keşfetmek ve ne tarz eşyalar kullanacağınızı seçmek.

Çünkü sizin ruh halinizi anlatacak olan renklerdir. Renklerle ahenk içinde olacak nesnelerde dekore edilecek yerin vazgeçilmezlerindendir. Alanları amacına uygun dekore etmek en önemli unsurlardan biridir. Eğer dar alanlarınız varsa yerden tasarruf etmeniz sizin işinize yarayacaktır. Buna istinaden farklı oda biçimlerine göre dekorasyon çeşitleri de bulunmaktadır. Eğer odalar buna göre düzenlenirse hem daha kullanışlı olacak hem de gözünüze daha çok hitap edecektir.

Dekorasyon Nasıl Olmalı?

Öncelikle profesyonel bir görünüme sahip olabilmek için sizlere iç mimarlık ofisleri arasında yer alan twoplus.com.tr ‘yi öneririz. Kendileri iç mimarlık alanında son derece tecrübeli bir kuruluştur. Yaşam alanlarınızı daha güzel görünüme kavuşturabilir. Dekorasyon nasıl olmalı? Sorusuna gerektiği şekilde bu kuruluş cevap verecektir.

Dekorasyon çeşitleri nelerdir?

Klasik tarz: Uygulanması en pahalı olan klasik tarz; oymalı mobilyalar, ipek kumaşlar ve daha birçok işlemeli aksesuar bu tarzı tamamlar. Bu tarz için tasarlayacağınız mekanın büyüklüğü de önem taşır.

Alan ne kadar büyük olursa işlemeli aksesuar ve mobilyalar da kendilerini o kadar gösterecektir.

Geleneksel tarz: Bu tarz mobilyaların ve diğer aksesuarların birbiriyle uyumu çok önemlidir. İpek kumaşlar, deri ve kadife bu tarzın vazgeçilmezidir. Büyük şamdanlar, kitap koleksiyonları, aynalar bu tarzın olmazsa olmazları arasındadır.

Romantik tarz: 18. yüzyılın esintileriyle döşenen eski eşyalar ve beyaza boyanmış eskitmeler, ahenk içinde bulunan tül perdelerle birbirini tamamlayan bu parçalar kişiliğinizi eve yansıtıyor.

Modern dekorasyon tarzı: Sadelikten ve düz çizgilerden oluşan bu tasarım sizi rahatlatacaktır.

Dekorasyon nasıl olmalı? Sorusuna sizler için cevap vermeye çalıştık. Eğer modern bir görünüme ulaşmak isterseniz, istanbul mimarlık ofisleriistanbul iç mimarlık ofisleri içerisinde bulunan twoplus.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz.

Tags

Comments are closed