Quality Line, uzun yılların getirmiş olduğu deneyim ile eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Quality Line içerisinde bulundurduğu pek çok program ile danışanlarının başarıya ulaşmasını sağlar. Aile  anayasası başta olmak üzere kurumsallaşma ve aile şirketi yönetimi hakkında profesyonel hizmet sunan Quality Line, programlarının kalitesi ile her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmaktadır.

  • Aile Anayasası

Quality Line, Aile Anayasası programı ile aile şirketlerinin nesilden nesle aktarılırken herhangi bir problem yaşamasını engellemektedir. Köklü şirketlerin geçiş sürecinde zarara uğramaması adına oldukça önemli bir programdır.

  • Stratejik Planlama

Stratejik Planlama programı, Quality Line tarafından sunulan bir diğer programdır. Bu program kurumsallaşma çalışmaları ve yönetim danışmanlık için son derece önem arz etmektedir.

  • Liderlik ve Yöneticilik

Eğitim programları arasında yer alan Liderlik ve Yöneticilik programı,  rekabetin hakim olduğu piyasada ön plana çıkmayı sağlamaktadır.

  • İnovasyon Seferi

Quality Line tarafından sunulan bir diğer eğitim programı ise İnovasyon seferidir. İnovasyon Seferi, şirketlerin varlığını koruyabilmeleri için gerçekleştirmeleri gereken değişimi anlatmaktadır. Bu program ile yenilikçi düşünceler oluşturulmaktadır. Özellikle aile şirketi bulunan kişiler bu programdan yararlanarak aile şirketinin günümüze uyum sağlamasını sağlayabilmektedir.

Quality Line Danışmanlık Hizmetleri

Quality Line ile iletişime geçerek yönetim danışmanlık ve kurumsal eğitimlerden yararlanabilirsiniz. Her eğitim programı farklı amaçlar doğrultusunda oluşturulmaktadır. Bu nedenle  Quality Line profesyonel ekibi sizlere eğitim programı seçim sürecinde gerekli yönlendirmeleri gerçekleştirecektir.

Tags

Comments are closed