Büyükçekmece pimapen tamiri servisi arıyorsanız doğru yere hoş geldiniz. Pimapenler zaman zaman sorunlar yaratabilmektedir. Başlıca sorunlardan bir tanesi pencerelerin kol bölümüdür. Bu alan plastik yapıdan üretilmektedir. Pencere sıklıkla açılıp kapandığı için zarar görebilmektedir.  Bu alanın değişimi son derece basittir.

Büyükçekmece Pimapen Tamiri Servisi

Aslan pen Büyükçekmece pimapen tamiri servisi, Avcılar pimapen tamiri gibi tüm konularda tercih edilebilir. Tamir işleminin mutlaka uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Pimapenlerin vidaları bulunmaktadır ve bu vidalar değiştirilerek tekrardan monte edilebilir. Menteşelerde de çok fazla sorun çıkabilmektedir. Zaman içerisinde pencerede bulunan menteşeler zarar görebilir ve kullanılmaz hale gelir. Böyle bir durum olursa menteşelerin pimleri değiştirilmesi gerekir. Pimapenler genellikle kış ve yaz aylarında tamir gerektirmektedir. Pimapen olan kapınız varsa kışın veya yazın mutlaka ayar yaptırmanız gerekir.

Pencere Tam Kapanmıyor!

Eğer pimapen pencereniz varsa ve kapanmıyorsa bunun pek çok nedeni olabilir. PVC tamirlerinde mutlaka yapılması gerekir. Pimapen tamiri için uzmanlardan yardım talebinde bulunmanız gerekir. İlk önce bu sorunun neden kaynaklandığını gözlemlemeniz gerekir. Şimdi sizlere pencerenin neden tam olarak kapanmadığı hakkında bilgileri aktaracağız. İşte pencerenin kapanmama nedenleri aşağıdaki gibidir;

  • Pencerede olan menteşelerin zarar görmesi
  • Sabit tutucuların kırılması
  • Kolda kırılma yaşanması
  • Mekanizmada kırılma veya bozulma yaşanması
  • Pencerede aşağı tarafa sarkma olması
  • Pencere kolunun boşa dönmesi
  • Pencere kanadında takılma yaşanması
  • PVC’de sıkışma

Bu gibi problemlerde profesyonel kişilerden yardım alınması ve kısa bir zaman içerisinde bu problemlerin çözüme kavuşması gerekir. Bunun için Aslan Pen firması ile iletişime geçebilirsiniz. Aslan Pen panjur, sineklik, cam balkon tamirleri yapabilmektedir. https://www.aslanpen.com/ linkine tıklayarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Tags

Comments are closed