Profesyonel araç yazılımı hizmeti nasıl alınır? Bu soruya bir cevap arıyorsanız hoş geldiniz. Chip Tuning, genel olarak hem benzinli hem de dizel motorları içeren bir motor yönetim sistemi ile donatılmış herhangi bir araba ayarlanabilir. Ancak chip tuning, turbo veya süper şarjlı motorlarda en iyi sonuçları verir. Turboşarjın veya süperşarjör takviye basıncının yükseltilmesi, doğru ateşleme zamanlaması ve yakıt doldurma ayarları ile birleştirildiğinde çok daha yüksek güç kazanımlarının elde edilmesini sağlar.

 Normal emişli (turbo olmayan) motorlar, ancak üretici aynı motoru yalnızca ECU yazılımı tarafından önemli ölçüde bozulmuş durumda sunuyorsa, güçte önemli bir gelişme elde edecektir. DemirkıranEcu firması araç yazılımı konusunda güvenilir bir firmadır. Chip Tuning gibi hizmetleri uygun fiyatlara gerçekleştirmektedir.

Profesyonel Araç Yazılımı Hizmeti Nasıl Alınır?

Gelelim asıl sorumuza ve cevabına. Profesyonel araç yazılımı hizmeti nasıl alınır? Elbette bu konuda arayış içerisinde olduğunuzda yüzlerce farklı seçenek karşınıza çıkabilir. Peki hangisi tercih edilmeli? Mümkün olan en düşük fiyatlar karşılığında işini profesyonel bir şekilde yapan kuruluşlardan bir tanesi demirkiranecu.com ‘dur.

Chip Tuning Dosya Hizmeti Dışındaki Diğer Hizmetler

DemirkıranEcu sitesine girdiğiniz zaman menüde hizmetler sayfasına ziyaret ederseniz chip tuning dosya hizmeti dışında yapılan online hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İşlemler aşağıdaki gibidir;

– DPF (Dizel Partikül Filtresi) Off File Servisi

EGR arıza veEGR iptali

Adblue Off File Servisi

– DTC Off File Servisi

– Hız limiti Off File Servisi

– Gizli Özellik Açma (BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault ve Daçya)

Aracınız için uzaktan bağlantı kurmak istiyorsanız lütfen e-posta veya sosyal platformlar aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Randevu usulü ile çalışılmaktadır. Demirkiranecu.com firması ile iletişime geçerek randevu alabilirsiniz. DemirkıranEcu firması müşterilerine kolaylık sağlayarak araçlardaki tüm sorunları çözmektedir.

Tags

Comments are closed