Kargo taşımacılığı nedir? Yük taşımacılığı, özellikle hem tedarikçilerin hem de müşterilerin denizaşırı ülkelerden olduğu küresel bir tedarik zincirine sahip işletmeler için önemli bir bileşendir. Müşteriniz sizden 10 veya 10.000 mil uzakta olsun, satın aldığı ürünün durumu sizden tekrar alışveriş yapıp yapmayacağını belirleyebilir.

Kargo Taşımacılığı Nedir?

Yük taşımacılığı, yüklerin kamyonlara, trenlere, gemilere ve uçaklara yüklendiği kara, deniz veya hava yoluyla mal ve mal taşıma işlemidir. Ayrıca, gönderiyi palet/konteynerlerin ağırlığına veya sayısına göre ölçer. Eşyaları toplu olarak taşıdığı için, çoğunlukla işletmeler tarafından distribütörlerine ve birlikte çalıştıkları diğer şirketlere envanter sağlamak için kullanılır.

Nakliye Hizmetleri Türleri

Nakliye hizmetleri şirketleri, gönderinizi taşımak için bir veya birden fazla taşıma yöntemi kullanır ve her hizmet türünün kendi artıları ve eksileri vardır. Sizin için doğru olanı eninde sonunda bütçenize, gönderinizin boyutuna ve ağırlığına, aciliyetine ve aklınızda bulundurmanız gereken diğer birçok değişkene bağlı olacaktır, çünkü bazı hizmetler ihtiyaçlarınızı karşılayacak tek hizmet olabilir.

Kara Taşımacılığı

Bu hizmet türü, yükün boyutuna, ağırlığına ve aciliyetine bağlı olarak ya gruplandırıldığı ya da özel bir konteynere tahsis edildiği karayolları ve demiryolları aracılığıyla yükünüzü taşır. Varış noktasına giden yol sadece karada ise birçok farklı türde ürünü taşıyabilir.

Hava Taşımacılığı Hizmetleri

Bu tür hizmet, yolcu veya kargo uçaklarında navlun taşır ve denizaşırı mal taşımak için deniz taşımacılığından daha pahalıdır. En büyük avantajı, uçağın çok az veya hiç duraklama olmadan doğrudan varış ülkesine uçtuğu gönderinizin teslimat hızıdır. Bu hizmet türü çiçekler, yiyecekler ve ilaçlar gibi kolay bozulan ürünler için idealdir.

Kargo63 firması bu tarz hizmetleri güvenilir bir şekilde sağlamaktadır. Eğer daha fazla bilgi almak isterseniz kargo63.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tags

Comments are closed