Ankara İngilizce öğrenme kursu arıyorsanız hoş geldiniz.  İngilizec öğrenirken Teoriğin içine girmek artık zamanla size yetmemeye başlayacaktır. Pratik yapmak hem özgüveninizi artıracak hem de öğrenmeyi destekleyecek en önemli unsurlardandır. Bunun için en klasik yol, imkanınız varsa turistlerle konuşmaktır. Hem canlı iletişimin avantajlarından faydalanmak hem de sosyalleşmek mümkündür bu şekilde. Ayrıca hepimiz için fobi haline gelen “konuşma korkusunu” da yenmemezi sağlayacaktır. İkinci ve çok daha ulaşılabilir ve kolay olan yolu ise internet üzerinden insanlarla etkileşimde bulunmaktır. Mektup arkadaşlığının da dahil olduğu bu platformlarda elbetteki en güvenilir kanallara ulaşmak da çok mühimdir.

Ankara İngilizce Öğrenme Kursu

Bunun için Ankara İngilizce kursu olan active-languages.com u tercih edebilirsiniz. Kendileri, İngilizce kursu Ankara şeklinde arayış içerisinde olunduğunda karşınıza çıkabilecek en iyi kurslardan bir tanesidir. Unutmayın ki anadili İngilizce olan kişilerin bile gramer bilgileri mükemmel değildir. Burada kalıplarınızı kırın ve gramerin mantığını kavramaya çalışın. Sık sık okuma yaptıkça ve edindiğiniz bilgiler not aldıkça zaman içerisinde grameri oturtacaksınız. Zaten bu konuda yazılan köklü kaynaklar işinizi kolaylaştıracaktır.

Basılı kaynakların yanında İngilizce mobil uygulamalar ücretsiz hizmet veriyor ve İngilizceyi son derece keyifli hale getiriyor. Elbette ki klasik okumaların yerini alamaz fakat yoğun iş temposunda bu kanallar işimizi çok kolaylaştıracaktır. İngilizce filmler izlemek de zamanla algısal biçimde birçok kelimeye aşina olmanızı sağlayacaktır. Oturup kelime ezberi yapmaktan ziyade onları bağlamda öğrenmek çok daha doğal bir öğrenme biçimidir. Bu şekilde kısa süreli hafızanızı kullanıp öğrendiğiniz kelimelerin ezberinizden uçup gitmesi kaçınılmazdır. Mesele kalıcı bir biçimde öğrenmektir.


Nasıl ki çocuklar dil öğrenirken kullandıkları kelimelerin karşılığını bilmiyor ve kalıp içerisinde kullanıyorsa siz de bağlamdan kopmadan öğrenme yapın. Zaman içerisinde hangi kelimeyi ne amaçla kullandığınızı zaten beyniniz tamamlayacaktır. Bol bol konuşun, hata yapmaktan korkmayın..

Koronavirüs bahaneniz olmasın. Olumlu düşünün! Virüs bir gün etkisini yitirecek ve teorik birikimlerinizin karşılığını alacaksınız. Bunun için hem zihinsel hem de maddi birikim yapın. Hangi ülkeye giderseniz gidin heybenize attığınız bilgilerle özgüvenli ve çok keyifli bir yolculuk yapacağınızdan emin olun…

Tags

Comments are closed