İstanbul ev taşıma firması arıyorsanız hoş geldiniz. Profesyonel eleman kadrosu güvenli özelliklere sahip nakliye hizmetimizin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynamaktadır. Paketlemede güvenlik, taşımada güvenlik ve teslimatta güvenlik en önemli konulardır. Ev taşıma konusunda uzman ekibimiz tecrübesiyle ve pratik çözüm seçenekleriyle kolaylık sağlamaktadır. Kısacası ekip olarak müşterimizin eşyasını kendi eşyamız gibi taşıyoruz.

İşi bilmeyen kişilerle veya şoförlerle çalışmıyoruz. Her zaman deneyime ve tecrübeye öncelik veriyoruz. Müşterimizin memnun olması, eşyanın zamanında adrese teslim edilmesi ve istenilen zaman zarfında hizmet sunulması firmamızı ayrıcalıkla yapan konulardır. Modern ev taşıma filomuzla 365 gün hizmet veren ekibimiz bu konuda çözüm üretmeye devam etmektedir. Filomuz günün her saatinde harekete hazırdır.

Kapalı kasa özelliğine sahip olan yük araçlarımız yağmur, kar, fırtına ve benzeri birçok olumsuz etkiye karşı korunaklıdır. Parça eşya taşıma işlemi esnasında, özellikle kötü havalarda eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınmaktadır. Zincir gibi takoz gibi gerekli malzemeler özellikle kar yağışının olduğu günlerde araçlarımızda hazır bulundurulmaktadır.

İstanbul Şehirler Arası Nakliyat Hizmeti

İstanbul ev taşıma firması olarak, aynı zamanda şehirler arası nakliyat konusunda da hizmet vermekteyiz.

İstanbul Ev Taşıma Firmaları

Ekonomik nakliye denildiği zaman ilk akla gelen parça eşya taşımadır. Bu hizmette fiyatlandırma işlemi eşyanın boyutuna diğer özelliğine göre değişmektedir. Ev taşıma fiyatlarının belirlenebilmesi için mesafe önemlidir.

Bu hizmette belli bir güzergah vardır ve bu güzergah üzerinde teslimat gerçekleşmektedir. Kişiye özel hareket edilmediği için oldukça ekonomik bir seçenektir. Küçük mobilya takımı, dolaplar, yemek masaları ve daha birçok ev eşyası taşıma, ev taşıma hizmetinin programı dahilindedir.

Öğrenciler ve memurlar için bu hizmet ön plana çıkıyor. Özellikle şehirden şehire ev işlemlerinde ekonomik çözüm arayan memurlar ve öğrenciler firmamızı aramaktadır. Kiracı olanlar ve sık sık adres değiştirenler ekonomik taşınma seçeneklerini ilk aşamada tercih ediyor. Firmamız bu kategoride ihtiyacı olan herkes için parça eşya taşıma hizmeti sunmaktadır.

Ticaret dünyası da güvenli ve aynı zamanda ekonomik ev taşıma hizmetimizi tercih etmektedir. Nakliye maliyetlerinin artması ile birlikte özel araç kiralama gibi seçenekler pahalıya mal olmaktadır.

Tags

Comments are closed