Tel çit sistemleri mi arıyorsunuz? Gençler Tel Firması malzemelerin taleplere uygunluğu, ürün montajlarının yerine getirilmesi, dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü göz önünde bulundurularak sağlam ve estetik ürünler üretmektedir. Firmanın ürettiği ürünlerin başında şunlar gelmektedir;

Panel Çit Sistemleri

Panel çit; okul, ev, bahçe, villa, tarla ve park gibi alanlarda koruma amaçlı etrafa çekilen çit sistemidir. Aynı zamanda dekorasyon içinde kullanılmaktadır. Dekoratif, sınır belirleme ve çevre güvenliği sağlayan bir tel örgü sistemi olan panel çit; sağladığı doğal görünüm ile beraber her mekânda kullanılmaktadır. Simetrik görünümü sayesinde peyzaj çalışmalarında, doğal örtüye uygun bir görüntü verir.

Çim Çit Sistemleri

Gençler Tel Firması, İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren bir firmadır. Genelde dış mekanlar için özel ölçülerle yapılan çim çit, Gençler Tel Firması tarafından uygun fiyatlara yapmaktadır. Doğal çim görünümü olan çim çit, doğal ve ferah yeşillendirme için oldukça avantajlıdır. Doğal görünümü ile birlikte gerçek çimde olduğu gibi bakım istemediği için kullanışlıdır. Bakımı ve temizliği kolay olduğundan, her mevsim kullanıma uygundur.

Tel Çit Sistemleri

Tel çit ucuz olması hızlı ve kolay montajlanması nedeniyle pek çok kişi tarafından çit denilince ilk tercih edilen çit modelidir. Son zamanlarda en çok talep gören alan çevirme yapı malzemesidir. Tel çitler dekoratif, çevre güvenliği ve sınır belirlemeyi sağlayan bir tel örgü sistemidir.

Kaynak: https://genclertel.com.tr/

Tags

Comments are closed