Aglo mimarlık anahtar teslim tadilat hizmetleri konusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Mutfak tadilatlarında öncelikle yapılacak yerle ilgili AGLO Mimarlık ekipleri yerinde tespit yapmaktadır. Mutfak tadilatı ile ilgili bilgiler alınmaktadır ve müşterilere istekleri doğrultusunda projelendirmeler ve çözüm aşamaları gerçekleştirilmektedir. Yapılan görüşme ve bulgular ışığında yerinize en uygun ölçüleri değerlendirerek ürün katalogları sunulmaktadır. AGLO Mimarlık showroom’larında ürünleri inceleyebilirsiniz. Müşterilerin istekleri doğrultusunda fiyatlandırmalar verilmektedir.

Aglo Mimarlık Anahtar Teslim Tadilat

AGLO Mimarlık, mutfak tadilatı hizmetlerinin yanında anahtar teslim tadilat işlemleri, kartonpiyer, asma tavan, banyo tadilatı, yer döşemeler ve aklınıza gelebilecek pek çok hizmeti sunmaktadır.

İç mekan dekorasyon alanlarında uzman ekipler ilk başta evinize gelerek mutfağınızda araştırmalarda bulunacaktır. Değişmesi istenilen veya deformasyona uğramış olan bölümler incelenir ve analiz edilmektedir. Daha sonra tadilat yapılması gereken bölüm ve parçalar sizlere sunulur. Sizlerde bütçeniz doğrultusunda tadilat yapılması istediğiniz parçaları AGLO Mimarlık ekiplerine bildirmeniz gerekir.

Zaman içerisinde eskimeye başlayan musluklar, fayansların dökülmesi ve boyaların aşınması gibi olağan durumlardır. Bundan dolayı uzun süredir evinizde tadilat işlemleri gerçekleştirmediyseniz AGLO Mimarlık ekipleri mutfak ve banyo tadilat hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Projelendirme aşamalarında olan mutfağınızda kullanacağınız malzemelerin seçimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Uygulamalardan hemen sonra tamir ve bakım hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Tadilat işlemlerinden önce fırın, buzdolabı şeklinde beyaz eşyalarınızın üzerine muşamba veya diğer koruyucu malzemelerle kapatılması oldukça önemlidir. Tadilat sebebiyle mutfağınız kirleneceğinden dolayı eşyalarınıza koruyucu kılıflar koymaktayız. Eğer sizlerde mutfak ve banyo tadilatı yaptırmak istiyorsanız hemen AGLO Mimarlık firması ile görüşebilirsiniz.

Tags

Comments are closed