Sprey polyurea

Sprey polyurea, genellikle bir epoksi kaplama ile korunan beton yüzeyler ve diğer yapı malzemeleri için aşınmaya dayanıklı, düşük kovalı bir kaplama olarak bilinir. Malzeme dayanıklılığı, çatlama, ufalanma, erozyon, hava koşullarına ve eğrilmeye karşı direnci ile bilinir. Sprey polyurea, yüksek yoğunluklu polietilenden ve yüksek kaliteli reçineden üretilmiştir. Reçine daha sonra bir epoksi veya Sprey poliüretan kaplama ile birleştirilir. Ultra hafif ancak son derece dayanıklı bir kaplama olan Sprey poliüretan, lekelere, yağ bazlı lekelere ve sert kimyasal temizleyicilere karşı üstün su direnci ve nihai direnç sağlayabilir.

Sprey Polyurea Çatı İzolasyonunda Nasıl Kullanılır?

Sprey Polyurea Gürel Mühendislik

Sprey poliüretan, Sprey polyurea konularında Gürel Mühendislik tercih edilebilir. Piyasada çok sayıda Sprey poliüretan bulunmaktadır ve işiniz için doğru olanı satın aldığınızdan emin olmanız önemlidir. Beton yüzeyler için işe yarayacak en yaygın ve ideal poliüre, vf 380’dir. Birçok kişi bu kaplamayı beton zeminlerine uygulamaya çalışmış ve bir miktar başarı görmüş olsa da çoğu insan vf radar kaplamalarını kullanırdı. Bu özel kaplama, biraz daha kalın olmasına rağmen, vf’den çok daha iyi su direnci sağlayacaktır. Kalınlığının üç katına kadar beton plakalarda kullanılabilir, ancak bu kalınlığın ötesinde herhangi bir yüzeyde Sprey polyurea kullanılması tavsiye edilmez.

Köpük Yalıtım Kaplama

Köpük yalıtım kaplama yapmak için kullanılan sprey poliüre, hem asit hem de alkol bazlı lekelere mükemmel direnç sağlar. Bu, ürünü tezgâh üstü, fayans, duş perdesi, döşeme ve vinil zemin gibi alkali bazlı dökülmelerin yaygın olduğu uygulamalar için ideal hale getirir. Birçok ev sahibi, korozyonu önlemek için Çatı izolasyon alanlarına Sprey polyurea uygular. Bu uygulama için, çatının kenarlarının korozyona uğramasını önlemek ve sızdırmaz hale getirmek için özel olarak tasarlanmış püskürtücü ve pua sistemlerini satın almak en iyisidir. Bazı Çatı izolasyon şirketleri artık tamponlar ve sızdırmazlık maddelerinden eksiksiz sızdırmazlık çözümlerine kadar her şeyi içeren eksiksiz Sprey poliüretan sistemleri sunmaktadır.

Tags

Comments are closed