İstanbul Baklava ve Tatlı Dükkanı

İstanbul baklava ve tatlı dükkanı arıyorsanız hoş geldiniz. Yılların tecrübesi ile Gaziburma Baklava ve Tatlı damakları şenlendirmeye ilk günkü gibi devam etmektedir.  Yılların eskitemediği ve her geçen gün kendisine bir şeyler daha katarak ilerleyen Gaziburma Baklava ve Tatlı alanındaki en iyi tatlı firmalarından biri durumundadır. Gaziburma tatlıcısının fıstıklı baklava ürünü de son derece beğeniliyor.

İstanbul Baklava ve Tatlı Dükkanı

Gaziburma Baklava ve Tatlı, her gün siz değerli müşteriler için özen ve sevgiyle hazırlanan baklava çeşitleri ile 37 yıldır hizmet vermektedir. En taze ve doğal ürünler egzotik bir şekilde harmanlanarak ve hepimizin aşına olduğu bu tatlıya çok daha farklı bir lezzet kazandırılmaktadır.

Şerbetli tatlıların en önemli noktasının şerbeti olduğu bilinmektedir. Su ve şeker dengesi tam olarak ayarlanarak bir şerbet elde edilir. Şerbet tamamen sıvı bir hale geldiğinde ise içine konulan yeri miktardaki organik limon suyu ile şerbetin kristalleşmesi ve tatlının şekerlenmesi engellenmiş olur. Limonun asitli yapısı nedeni ile şerbete de fazla miktar da konularsa ağızda istenmeyen bir tat oluşmasına neden olmaktadır.

Gaziburma Baklava ve Tatlı 37 yıllık tecrübesi ile baklavanızın tam da size layık bir şekilde olmasını sağlamaktadır. Ayrıca baklava hamuruna bir tutam tuz konularak şekerin daha baskın bir halde ağızda hissedilmesi sağlanır. Pek çok gizli tarif ve dikkat edilmesi gereken ufak püf nokta ile Gaziburma Baklava ve Tatlı alanında üstat olmuştur.

Tags

Comments are closed