Kocuce forum sitesi, private server meraklılarının gözdesi olmaya devam ediyor. Online oyunlar ve pvp serverler, oyun severlerin sıklıkla içli dışlı olduğu bir konudur. Teknolojinin en çok geliştiği bölümlerden olan bilgisayarlar ve telefonlar, günümüzde insan hayatında büyük bir yer kaplıyor. Zira hepimiz zamanımızı günde en az 4 saat telefonda, işte çalışanlar ise 7-8 saat bilgisayarda harcamaktadır. Hal böyle olunca internetten yapılan işlemler de kaçınılmaz oldu. İnsanlar telefon ve bilgisayarlarda birçok oyun için de vakit harcıyor.

Online Oyun Nedir?

Oyunlar, en gencinden en yaşlısına birçok insanın eğlendiği bir hobi haline geldi. En çok da online oyunlar tercih ediliyor, çünkü canlı oynanan oyunların tadı bir başka oluyor. Peki bu karşılıklı oynanan oyunlar ne anlama geliyor biliyor musunuz? Hepimizin duyduğu ama oyunlardan bihaber olanlarımızın bilmediği Pvp (player versus player) ; iki oyuncunun bir hedef uğrunda birbirleriyle yarışması demektir. Bir de buna ek olarak Serverlar vardır.

KoCuce Forum Sitesi

Knight online, online oyunlar arasında en çok sevilen oyunlardan bir tanesi olarak bilinir. Bu oyunun yaygınlaşmasının ardından private server konusu da oldukça yaygınlaşmıştır. Ve ko-cuce forum siteleri ortaya çıkmıştır. Ko cuce forum sitesi olan kocuce.com.tr, bu forum sitelerinden en çok tercih edileni ve en çok bilinen sitelerden bir tanesidir.

Serverlar; esasında kökü server olan ama Türkçe bir ek alarak çoğul hale gelmiş kelimedir. Server sunucu demektir. Pvp Serverlar da özel sunuculu oyunlar için kullanılmaktadır. Örnek olarak Knight Online oyunundan bahsedelim. Resmi sunucusu bulunan bu oyunun lisanssız halli de olsa birebir aynısı geliştirildi. 3. bir şahıs sunucu yani server dosyalarına erişerek oyunu kurmuştur.

Bu tip bilgilere birçok siteden ulaşabilirsiniz ama akla ilk gelen kocuce sitesidir. Güncel haberleri takip etmek istiyorsanız sizi şöyle kocuce.com.tr adresine alalım. Keyifli oyunlar.

Tags

Comments are closed