Galataport İstanbul birbirinden özel liman, terminal, restoran ve kafeleri ile ön plana çıkan, İstanbul’un marka değerini yükseltmeyi hedefleyen bu proje hem İstanbullular hem de yerli ve yabancı turistler için yepyeni bir yaşam alanı sunmak için planlanmıştır.

İstanbul dünyanın en özel şehirlerinden biridir. Tarihi ve eşsiz güzellikleriyle dünyanın incisi olan İstanbul, 3 büyük imparatorluğun başkenti olma şerefine sahiptir. Zamansız bir şehir olan İstanbul keşfedilmeyi beklemektedir.

Galataport İstanbul, İstanbul’un en önemli yerlerinden biri olan Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesinin kampüsü arasında bulunan sahil şeridinde yer almaktadır. Dünya çapında olan bu proje tamamlanması ile bulunduğu bölgeyi bambaşka bir hale dönüştürecektir. Galataport nedir sorusunun en güzel cevabı dünya çapında ses getirecek olan bu dönüşümün hikayesi olacaktır.

İstanbul Modern’in Yeni Adresi

2004 yılında açılan ve 4 numaralı Antrepodan başlayan İstanbul Modern ülkemizin ilk modern sanat müzesidir. Açıldığı günden beri milyonlarca kişiyi ağırlayan bu özel müze, Galataport İstanbul projesi ile yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un ve ülkemizin en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri haline gelmeyi hedefleyen Galataport İstanbul, bu proje ile de oldukça konuşulacak.

Galataport İstanbul planlanan kruvaziyer limanı ile turistler için yepyeni bir ekim merkezi haline gelecektir. Ayrıca tüm bu proje kapsamında tüm tarihi anıtlar olduğu gibi korunacak ve gerekiyorsa aslına uygun şekilde yenilecektir. 

Tags

Comments are closed