Mersin diz protezi doktoru, Mersin ortopedi doktoru konularında arayış içerisinde iseniz doğru yere hoş geldiniz. Diz protezi ile ağrısız bir şekilde eklem hareketi sağlanabilmektedir. Özellikle robotik diz protezi ameliyatı ile çevre dokulara daha az hasar verilmektedir. Ve yara izi yok denilecek kadar az olmaktadır. Günümüz modern teknolojilerinden yararlanılarak hizmet sunan Mersin ortopedi doktoru tarafından sunulan hizmetlere drfatihkemal.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Op. Dr. Fatih Kemal DOĞAN – Mersin Ortopedi Doktoru

Mersin Diz Protezi Doktoru

Diz protezi konusunda günümüzde çok sayıda kişi arayış içerisinde olmaktadır. Özellikle de ilaç kullanımına, fizik tedavi yöntemleri uygulanmasına ve istirahat edilmesine rağmen mevcut sorunların üstesinden gelemeyen kişiler bu yönteme başvurabilmektedir. Diz protezi uygulama aşamasından sonra diz ağrılarında belirgin bir azalma gözlemlenebilir. Ameliyat sonrasında zorlayıcı hareketlerin yapılmaması önerilmektedir. Örneğin araba kullanılabilir, yürüyüş egzersizleri yapılabilir.

Op. Dr. Fatih Kemal Doğan, Mersin Ortadoğu Hastanesinde çalışmaktadır. Çalışma alanlarından bazıları omurga cerrahisi, protez cerrahisi, travma cerrahisi şeklindedir. Gerek kendisi ve gerekse çalışma alanlarına yönelik daha kapsamlı bilgilere ulaşabilmek için drfatihkemal.com internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilir, whatsapp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Tags

Comments are closed