Hemen Mailfe.com ile tanışın. Kurumsal E-posta ihtiyaçlarınızı mümkün olan en iyi şekilde karşılayabileceğiniz mailfe.com, farklı taleplere yönelik çözüm sunmaya devam ediyor. Tek noktadan, alan adlarınızı, e-posta adreslerinizi ve diğer tüm işlemlerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Ayrıca mail adresiniz istenmeyen iletilere ve virüslere karşı da Anti-Spam, Anti-Virüs sayesinde koruma altında olmaktadır.

Maillerinizi Kısa Sürede Taşıyın

On binlerce iletiyi dahi 30 saniye gibi kısa bir süre içerisinde taşıyabilirsiniz. İçe ileti aktarma sihirbazı aracılığıyla gmail, Outlook, ya da diğer servis sağlayıcınızda bulunan postalarınızı kesinti olmadan aktarabilirsiniz. İşletmeler için son derece önemli olan e-posta ile haberleşmede, farklı ve mükemmele yakın bir deneyim için mailfe.com ‘u tercih edebilirsiniz.

Hemen Mailfe.com ile Tanışın

Sizler de hemen mailfe.com ile tanışabilirsiniz. Paketler arasında seçim yapabilirsiniz. Hemen ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Com, Net, Org gibi farklı alan adı uzantılarına sahip şirket mailiniz için tercih edebileceğiniz en iyi sitelerden bir tanesi mailfe.com ‘dur. Şirket maili, kurumsal mail, profesyonel e-posta hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

Tags

Comments are closed